Over Haye Jaarsma

Haye Jaarsma is strategisch financieel adviseur en trusted advisor met een brede kennis en ruime ervaring. Zijn werkveld is zowel nationaal als internationaal. De laatste jaren adviseert hij steeds vaker klanten bij investeringen in Amerika.

Haye is zijn loopbaan in 1987 gestart bij PWC in de accountantspraktijk. Na een opleiding bij het NIVRA en de Erasmus Universiteit is hij 1995 afgestudeerd als Registeraccountant (RA). In dat jaar werd hij bij PWC de jongste manager van Nederland. Toen hij afscheid nam bij PWC was Haye voornamelijk betrokken bij accountantscontroles en adviestrajecten van grote en internationale ondernemingen.

In 1996 koos Haye voor het zelfstandig ondernemerschap. Al snel liet hij het traditionele accountantswerk achter zich. Sinds 2000 begeleidt hij ondernemers, toezichthouders en investeerders als strategisch adviseur en trusted advisor op het gebied van Corporate Finance & Investments. Hij begeleidt en adviseert bij overnames, fusies, transacties en opbouw en exploitatie van vastgoedportefeuilles . Hij werkt vooral in opdracht van familiebedrijven en private equity fondsen.

Naast zijn adviespraktijk heeft Haye een eigen investeringsportefeuille in vastgoed en participaties in kleinere ondernemingen. De kennis en ervaring die hij hiermee opdoet is zeer waardevol voor zijn klanten. Als geen ander weet hij hoe het is om als ondernemer te investeren en strategische financiële beslissingen te nemen.

CV

Opleiding
Registeraccountant

1987 – 1996
PWC

1996
Zelfstandig ondernemer

2000 – heden
Haye Jaarsma Investment Management