Over Haye Jaarsma Investment Management

DOOR ZELF TE INVESTEREN IN VASTGOED EN BEDRIJVEN WETEN WE WAT HET BETEKENT OM RISICO’S TE NEMEN EN KUNNEN WE ANDEREN BETER ADVISEREN.

Haye Jaarsma is vastgoedinvesteerder, strategisch financieel adviseur en een (actieve) participant in meerdere kansrijke ondernemingen.

Haye is zijn loopbaan in 1987 gestart bij PWC in de accountantspraktijk. Na een opleiding bij het NIVRA en de Erasmus Universiteit is hij 1995 afgestudeerd als Registeraccountant (RA). In dat jaar werd hij bij PWC de jongste manager van Nederland. Toen hij afscheid nam bij PWC was Haye voornamelijk betrokken bij accountantscontroles en adviestrajecten van grote en internationale ondernemingen.

In 1996 koos Haye voor het zelfstandig ondernemerschap. En maakte hij in 1998 de overstap naar strategisch adviseur. Sindsdien begeleidt hij ondernemers, toezichthouders en investeerders. Hij adviseert en begeleidt bij overnames, fusies, transacties en opbouw en exploitatie van vastgoedportefeuilles.

Sinds 2001 is Haye gestart met de opbouw van zijn eigen vastgoedportefeuille. Daarin heeft hij doorgepakt. Tegenwoordig is de eigen investeringsportefeuille zijn hoofdactiviteit.

Naast vastgoed investeert Haye ook in andere bedrijven, waarin hij als mede-eigenaar een actieve rol op gebied van finance en strategie heeft.

De kennis en ervaring die Haye heeft opgedaan en nog steeds opdoet is zeer waardevol voor zijn klanten. Als geen ander weet hij hoe het is om als ondernemer te investeren en strategische financiële beslissingen te nemen.

CV

Opleiding Registeraccountant
1987 – 1996 PWC
1996 Zelfstandig ondernemer
1998 – heden Haye Jaarsma Investment Management

Contact

Kantoor

Kantoor

Haye Jaarsma Investment Management
Boomberglaan 16
1217 RS Hilversum

Contact

Contact

+31 (0)35 711 02 35
info@hjim.nl